Dj & Sonorizare

Despre evenimente

Muzica este sarea si piperul in crearea atmosferei la un eveniment, de aceea va putem sfatui ce sa alegeti pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie un succes. Alegerea pachetului de sonorizare se face in functie de marimea locatiei si amplasamentul acesteia dar si in functie de numarul de invitati. DJ-ul, care are o experienta vasta in urma numeroaselor evenimente la care a participat, va asigura atmosfera si va poate sfatui in legatura cu play-listul, care va incanta auditoriul in cadrul evenimentului. Puteti stabilii impreuna cu dj-ul playlistul inaintea inceperii evenimentului!!

Va putem oferii:

dj nunta, dj botez, lumini de scena, cameraman nunta, fotograf nunta, filmare petrecere sau aniversari, dj majorat, dj petrecere, cununie sau alte evenimente .

Avantajele unui DJ la nunta

Conceptul de DJ (disc jockey) dateaza de pe vremea gramofonului de la sfarsitul anilor 1890. De la hip-hop, la disco, funk si mult mai tarziu techno si house, DJ-ul a fost vazut dintotdeauna drept un personaj care selecteaza si pune muzica inregistrata, piesa dupa piesa, astfel incat sa creeze un mix. Mitul DJ-ului s-a transformat in realitate in ultimele decenii, raspandindu-se ca un virus in toate colturile lumii.

DJ profesionist sau amator…?

Din pacate, in Romania nu exista deocamdata o institutie care sa normeze, sa confirme sau sa garanteze aptitudinile unui dj in scopul prestarii unor servicii artistice, asa cum nu exista nici o forma oficiala de studiu pentru dobandirea acestor aptitudini sau a meseriei de dj. DJ-ul trebuie sa capete experienta prin multa munca, seriozitate, ambitie, studiul tehnicilor de mixaj si al repertoriului. Oferta existenta la ora actuala pe piata cuprinde servicii si calitati diferite.

Dorim sa venim in intampinarea dumneavoastra sa puteti alege varianta optima in cunostiinta de cauza. Retineti ca nimeni nu poate sa garanteze dinainte reusita unei petreceri. Cine face asta dezinformeaza pentru a castiga angajamentul… O petrecere reusita mai tine si de calitatea si dispozitia invitatilor si asta se vede la sfarsitul ei ! Nici un pret nu este mare sau mic atita timp cat sunteti multumit de calitatea produsului final !

Dj sau formatie…?

Desigur, fiind obiectivi, nunta cu lautari are o anumita savoare pe care anumiti clienti o cauta si o doresc la nunta lor. Va sfatuim totusi, daca angajati o formatie, luati si un DJ sa sustina pauzele si sa acopere toate cerintele. De altfel, in oferta noastra de servicii avem si optiunea colaborarii cu partenerii nostrii pe latura de muzica live, formatii cu o mare experienta in organizarea de evenimente (nunti , botezuri, petreceri,receptii , etc.) complexe atat din punct de vedere instrumental, cat si din punct de vedere muzical, prin repertoriul abordat ( caffe- concert, muzica usoara, muzica populara, si alte genuri muzicale specifice evenimentului organizat de dvs) :

Munca unui DJ consta in doua lucruri: Pe de o parte trebuie sa selecteze piesa pe care audienta vrea sa o auda si momentul potrivit pentru aceasta. Pe de alta parte trebuie sa fie capabil sa schimbe discurile (piesele) de asa natura incat ritmul BPM) sa fie constant tot timpul in asa fel incat dansatorii sa nu fie deranjati sau opriti violent si fara sens. Prima parte este o chestie de gust si judecata, atribute ce diferentiaza un DJ bun de unul mai putin bun sau chiar dezastruos. A doua parte insa tine de experienta, practica si investitii in aparatura performanta ce ofera posibilitatile tehnice OBLIGATORII!

Avantaje dj:

– Costurile sunt mai mici. Mai mult decat atat, in general DJ-ii colaboreaza cu filmele care se ocupa de decoratiuni, de filmari si de foto. Puteti contracta astfel un pachet complet (muzica, film, foto) in urma caruia sa beneficiati de discount-uri considerabile.
– Un DJ intotdeauna o sa poata face trecerea de la o piesa traditionala populara, specifica nuntilor, la ultimul hit aparut pe piata doar printr-o apasare de buton, in timp ce o formatie are nevoie de timp pentru a exersa si a invata o noua melodie;
– DJ-ul este mai modern si va fi astfel mai apreciat de invitatii cei tineri;
– Un DJ bun va stii sa mentina contactul cu publicul si sa imprime petrecerii o atmosfera incendiara;
– DJ-ul pune muzica non-stop si astfel nu va trebui sa te agiti .

Despre Dj si Sonorizare

DJ-ul va accepta cereri, preferinte muzicale? Desigur! DJ-ul are o lista cu toate melodiile si va fi incantat sa colaboreze cu invitatii daca acestia au anumite preferinte, daca timpul permite si daca aceste preferinte se preteaza la evenimentul respectiv.

Putem furniza noi propria noastra muzica sau o parte din ea? Da! Chiar daca libraria muzicala a DJ-ului este foarte vasta, el nu detine chiar toate melodiile. Ocazional se intampla ca DJ-ul sa nu aiba o anumita melodie si sa fie in imposibilitatea de a o obtine pe loc. Daca asta se intampla, DJ-ul va accepta cu placere sa-i furnizati preferinta dumneavoastra (aceasta trebuie sa fie pe suport CD AUDIO, CD MP3, sau pe stick USB in format MP3).

Putem avea si o lista cu melodii sau un gen muzical ce NU le dorim la evenimentul nostru? Bineinteles, DJ-ul se va adapta limitelor cerute de dumneavoastra sau de invitati. Chiar daca nu-i funizati aceste informatii, el va alege cu grija muzica ce se preteaza la evenimentul dumneavoastra, indiferent daca este vorba de muzica de nunta, muzica de botez, muzica pentru petrecere privata, muzica ambientala, etc.

Vom avea si o formatie sau un taraf ce va canta live. Este asta o problema? Nu este nicio problema! DJ-ul a mai participat la astfel de evenimente si va colabora cu formatia respectiva fara probleme, pentru a nu se suprapune cu genurile muzicale interpretate de aceasta, pentru a nu repeta melodii ce vor fi interpretate live.

Cat dureaza ca DJ-ul sa se instaleze la locul evenimentului? Este si acest timp inclus in pret? De obicei DJ-ul ajunge la locatie cu o ora inaintea inceperii evenimentului si isi instaleaza echipamentul in 40-60 de minute. Evident ca acest timp este inclus in pret, deasemeni si timpul necesar demontarii echipamentului.

Este muzica DJ-ului actualizata? DJ-ul actualizeaza constant (chiar saptamanal) libraria sa muzicala cu melodii de top, muzica buna, potrivita petrecerilor de orice fel. Asta include si hituri comerciale, muzica pop, dance, rock, muzica romaneasca, folclor, hore, sarbe, etc

Cat de mult va calatori DJ-ul pana la eveniment? DJ-ul va furniza servicii pe tot teritoriul Romaniei, indiferent de distanta.

Cat de devreme ar trebui sa rezervam serviciile DJ-ului? Un raspuns destul de dificil, datorita faptului ca nuntile, botezurile si petrecerile private in Romania se organizeaza cu mult timp inainte. Exista oricum sansa sa gasiti DJ-ul disponibil si cu cateva luni inainte, chiar si cu cateva saptamani. Chiar daca DJ-ul este deja programat la data la care organizati evenimentul, el va poate recomanda alt DJ, avand multi prieteni in domeniu.

DJ-ul va furniza muzica fara intrerupere pe toata durata evenimentului, atata timp cat nu intervine o problema tehnica, de exemplu o pana de curent, etc

Cat de interactiv va fi DJ-ul nostru? O intrebare foarte familiara! De fapt DJ-ul va lasa la alegerea dumneavoastra acest lucru; el se va adapta dupa dorinte. Oricum, chiar daca il doriti foarte interactiv, DJ-ul nu va invita lumea continuu la dans, nu va fi insistent, nu va tipa, nu va canta la microfon; el isi va pastra nivelul de profesionalism si nu va capta atentia asupra sa, atentie ce trebuie directionata catre atmosfera, catre eveniment in sine, sau catre ginere si mireasa de exemplu, in cazul unei nunti.

DJ-ul face pauze?  NU! Spre deosebire de o formatie, DJ-ul difuzeaza piese fara intrerupere pe toata durata evenimentului, de la venire pana la plecare. Mai mult decat atat, muzica noastra este structurata in seturi de DJ Live, alimentate de atmosfera si raspunsul invitatilor din ring la piesele ce sunt aruncate in aer.
Putem intalni DJ-ul inainte de eveniment? Desigur! Puteti stabili o intalnire cu DJ-ul cand este convenabil pentru dumneavoastra.