Fotografie si Filmare

Evenimentele la care suntem invitati sa luam parte alaturi de dumneavoastra sunt momente unice foarte importante din viata dumneavoastra. Momentele surprinse de noi cu camera video sau cu aparatul foto raman vesnice si vor deveni o amintire placuta la care intotdeauna va veti uita cu mare placere.

Aparatura de care dispunem este de ultima generatie, realizand o imagine de inalta fidelitate. Filmul nuntii, alaturi de albumul foto, trebuie sa depasesca orice asteptari care de fapt vor ramane singurele marturii ale celei mai speciale zile din viata ta. Albumul foto alaturi de filmul nuntii vor ramane singurele marturii ale receptiei dumneavoastra. Datorita lor veti retrai toata viata cele mai minunate momente din aceasta zi speciala.

Utilizand echipamente performante, profesionistii nostri vor reda povestea unica a receptiei dumneavoastra prin intermediul fotografiilor, prin sunetul si imaginea inregistrarilor video de o calitate impecabila.

Oferta foto/video este structurata in diferite pachete de servicii care sa raspunda necesitatilor si dorintelor dumneavoastra. Nunta este prin definitie o promisiune a legamantului pe care perechea o face multimii, intre cei doi si multime, intre aceste doua linii ale frontului se afla fotograful, ca un soi de corespondent de razboi.

Echipa noastra este o prezenta eleganta, placuta si discreta care surprinde cu o abilitate deosebita toate momentele cheie ale evenimentului d-voastra fara a incomoda bunul mers al lucrurilor. Cameramanul de nunta trebuie sa aiba experienta indelungata in astfel de evenimente si trebuie sa stie sa se adaptaze oricarei situatii ivite. Trebuie sa stie succesiunea momentelor de la Oficiul Starii Civile, de la Biserica si chiar scenariul receptiei ulterioare. Detaliile, momentele neasteptate, solemne sau haioase, toate trebuie surprinse. Din toate orele filmate se va efectua un montaj cu generic personalizat si un fond muzical ales de D-voastra si va contine intr-un mod mai concentrat tot fimul nuntii in ordine cronologica.