Despre noi

Combina imaginatia , pasiunea , onestitatea si bunul gust, suntem convinsi ca putem transforma orice eveniment intr-un moment unic, de neuitat. Va amintiti, desigur, emotia primei intalniri, emotia primei imbratisari, emotia primului sarut, nici de data asta nu va fi diferit, veti simti emotia celui mai fericit moment, de pana acum, pe care-l traiti impreuna.
De data aceasta insa, va vom fi alaturi noi, si va vom indruma pasii cu grija spre lumea minunata a casatoriei. Noi credem in povestea voastra de dragoste si suntem siguri ca veti fi impreuna pentru totdeauna, iar drumul pe care veti pasi spre lumea sacra a casatoriei, vi-l vom presara cu flori, ganduri curate si dragoste.
Agentia noastra GrsEvents vine in intampinarea dumneavoastra tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere de neuitat, oferind solutii optime de consiliere, organizare si supervizare a evenimentelor nuptiale. Cu experienta unui profesionist care conduce aceasta echipa tanara, avand o experienta vasta de peste 15 sezoane de nunti, pune in valoare experienta sa bogata, acumulata de alungul anilor si va astepta cu bratele deschise.
Calitatea serviciilor oferite de noi, este ireprosabila. Avem un colectiv de tineri profesionisti specializati in diverse domenii, colaboratori cu un inalt grad de experienta, iar impreuna ne ocupam de fiecare mic detaliu.

De ce sa ne alegi?

» oferim pachete complete pentru realizarea unei nunti/eveniment
» oferim discounturi pentru pachetele complete
» suntem o echipa de profesionisti foarte bine pregatiti
» avem un inalt grad de experienta in ceea ce facem
» pentru noi fiecare detaliu conteaza